Vrijdag 27 mei 2022: Jeugd Dag! - NEERLANDIA

Vrijdag 27 mei 2022: Jeugd Dag!

Vrijdag 27 mei 2022: Jeugd Dag!

21 april 2022 14:15


Vrijdag 27 mei 2022 staat bij V.V. Neerlandia ‘31 grotendeels in het teken van de jeugd. De toekomst van onze club. Naast een sportieve negenkamp staat er voor hen dan ook een aansluitende feestavond op het programma.

Belangrijk: jeugdleden kunnen zich t/m 24 april 2022 nog steeds bij de leiders/trainers van hun voetbalteam aanmelden voor dit verjaardagsfeestje.

De tweede dag van het jubileumweekend waarin de 90ste verjaardag van V.V. Neerlandia ‘31 wordt gevierd, start in de ochtend/begin middag in de feesttent met een muziekbingo voor senioren.

Vanaf 12:30 uur staan er hiernaast echter uitsluitend activiteiten voor de jongeren gepland op ons complex. Dankzij de onmisbare support van een flinke groep ouders, want vrijwilligers zijn de levensader van onze vereniging, wordt op vrijdag 27 mei overdag een heuse negenkamp georganiseerd. Deelname aan deze spelletjesmiddag is alleen mogelijk voor jeugdleden van V.V. Neerlandia ‘31.

In twee shifts gaan teams in verschillende leeftijdsgroepen elkaar bekampen om te zien wie welke aanwezige spellen het beste beheerst.
Om 12:30 uur starten de jongste kinderen (mini’s t/m JO-10) met de negenkamp en vanaf 15:30 uur gaan ook de oudere junioren (JO-11 t/m JO-16) de onderlinge strijd met elkaar aan. De aanwezige onderdelen zijn onder meer een stormbaan, voetbaldarts en een snelheidsmeter waarmee de schotkracht wordt gemeten.

Tussen de activiteiten door wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en aan het einde van de negenkamp kunnen de kinderen bij één van de foodtrucks wat lekkers eten en een drankje halen in de feesttent.
Iedereen verhuist ‘s avonds naar de feesttent om daar te genieten van een avondvullend programma met onder andere een fotobooth, een popcornmachine en verschillende acts. De kinderen kunnen in de feesttent zelf hun drankjes aan de bar halen. Vanaf 20.30 uur zorgt een dj voor de beats, want wat is een feestje zonder muziek natuurlijk. Vanaf dat tijdstip zijn ook alle andere jongeren t/m 17 jaar uit Dorst die geen lid van V.V. Neerlandia ’31 zijn welkom in de feesttent om tot 00:00 uur mee te feesten.

Zoals eerder benoemd kunnen deze activiteiten simpelweg niet georganiseerd worden zonder de belangeloze inzet van de vele vrijwilligers die onze vereniging draaiende houdt. Echter zijn wij ook verheugd om te mogen melden dat de jeugd dag op 27 mei mede mogelijk gemaakt wordt door een financiële bijdrage vanuit de gemeente Oosterhout via het project JONG. Met dit project onderstreept de gemeente Oosterhout het belang dat zij hecht aan het organiseren van speciale evenementen voor de jeugd en daaraan dragen zij met JONG initiatieven graag een steentje bij.

csm_JONG-Logo-met-schaduw_3400605dba_1.png

Jeugdleden van V.V. Neerlandia ‘31 kunnen zich dus t/m 24 april 2022 bij de leiders/trainers van hun voetbalteam aanmelden voor de negenkamp en aansluitende feestavond. Wij gaan er alles aan doen om de kids een supermooie dag te bezorgen en hopelijk treffen wij hen allemaal op vrijdag 27 mei aanstaande in het feestgedruis!

Namens de jubileumcommissie van V.V. Neerlandia ‘31
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!