Wie ontwerpt het nieuwe clublogo van V.V. Neerlandia ’31? - NEERLANDIA

Wie ontwerpt het nieuwe clublogo van V.V. Neerlandia ’31?

Wie ontwerpt het nieuwe clublogo van V.V. Neerlandia ’31?

3 maart 2022 20:30


Op maandag 23 augustus 2021 is het exact negentig jaar geleden dat V.V. Neerlandia ’31 is opgericht.

Negentig jaar is een respectabele leeftijd en dat moet gevierd worden met een mooi feest! Neerlandia ‘31 is weliswaar niet de oudste, maar wel de grootste vereniging in Dorst en staat middenin de gemeenschap van ons dorp. Wij nodigen dan ook graag iedereen die Neerlandia’31 een warm hart toedraagt uit op ons verjaardagsfeest, want verbondenheid is één van de kernwaarden die wij als vereniging willen uitdragen.

De 90ste verjaardag van Neerlandia ’31 valt op 23 augustus 2021 precies in de schoolvakantie en natuurlijk zijn er ook nog de coronarichtlijnen waarmee rekening gehouden moet worden. Daarom is besloten om het jubileumfeest te verplaatsen naar het Hemelvaartsweekend van 26-29 mei 2022.

De voorbereidingen op het feest zijn inmiddels gestart. Eén van de plannen is om het oude logo van Neerlandia te vervangen door een nieuw embleem. Iedere profclub heeft haar eigen logo, waarmee iedereen de club direct aan herkent.
logo_cirkel.png

Jarenlang is ‘de blauwe voetballer’ het beeldmerk van Neerlandia geweest. Het nieuwe logo moet een moderne uitstraling krijgen die aansluit bij de toekomstbestendigheid van onze vereniging, waar ook de florerende jeugdafdeling en de gloednieuwe kantine aan bijdragen. Hier past een eigentijds logo zeker bij. Via een ontwerpwedstrijd waaraan iedereen (jong en oud) kan meedoen, hopen wij het nieuwe clublogo tijdens het jubileumfeest in 2022 te kunnen presenteren.

Aarzel dus niet, laat je creativiteit de vrije loop en doe mee. Lees hieronder waaraan het door jou ingezonden clublogo moet voldoen en wat de spelregels voor de ontwerpwedstrijd zijn.

De spelregels:

  • Iedere persoon mag één ontwerp insturen
  • Inleveren van je inzending kan zowel op papier als digitaal op onderstaande inleveradressen
  • De deadline voor het inleveren van een ontwerp is 31 december 2021
  • Stuur met het ontwerp graag ook de volgende gegevens mee: je naam, leeftijd en adresgegevens. De ingeleverde ontwerpen en persoonsgegevens worden conform de AVG-regelgeving na het feestweekend vernietigd.
  • Aan jouw ingestuurde ontwerp kunnen geen rechten ontleend worden; deze worden bij deelname aan de ontwerpwedstrijd overgedragen aan Neerlandia ‘31
  • De jubileumcommissie kiest uiteindelijk het winnende ontwerp
  • Een professioneel ontwerper zal het winnende ontwerp uitwerken tot het definitieve logo
  • De winnaar van de ontwerpwedstrijd mag het nieuwe clublogo tijdens het Jubileumfeest officieel onthullen
  • Vanaf het jubileumweekend in mei 2022 wordt het nieuwe clublogo door Neerlandia ’31 voortaan gebruikt bij alle verenigingsuitingen

Inleveradressen in Dorst: Mispelstraat 4 (kantine) - Tuinpad 7 - Oude Tilburgsebaan 18
Digitaal inleveren: E-mail je ontwerp naar jubileum@neerlandia31.nl

Hopelijk zien wij veel mooie ontwerpen tegemoet komen. Bij voorbaat dank voor het meedoen!

Met vriendelijke groet,

Jubileumcommissie 90-jarig bestaan V.V. Neerlandia ’31Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!