90 jaar ​V.V. Neerlandia ’31! - NEERLANDIA

90 jaar ​V.V. Neerlandia ’31!

90 jaar ​V.V. Neerlandia ’31!

27 juli 2021 19:45


​Op 23 augustus 2021 viert voetbalvereniging Neerlandia '31 officieel haar negentigste verjaardag.

Gezien de huidige coronasituatie en de hiermee gepaard gaande onzekerheden, is echter besloten om de jubileumactiviteiten naar volgend jaar door te schuiven en wel te weten naar het Hemelvaartweekend van donderdag 26 t/m zondag 29 mei 2022.

Toch willen wij de negentigste verjaardag van onze vereniging in het huidige jubileumjaar niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zondag 22 augustus 2021 in onze eigen kantine te komen proosten op deze mooie mijlpaal en gezamenlijk het jubileumjaar af te trappen.

Het huidige ledenbestand van onze vereniging herbergt helaas niemand meer die de oprichting live heeft bijgewoond, maar gelukkig houden anderen de herinneringen aan de vroegere voetbaltijden in Dorst nog steeds levend. Daarnaast heeft de jeugd de toekomst en de florerende jeugdafdeling bewijst dat Neerlandia'31 voldoende toekomstperspectief heeft. Het negentigjarig bestaan is dan een mooie mijlpaal die door alle generaties gezamenlijk en feestelijk gevierd moet kunnen worden. 

De jubileumcommissie is al druk met de nodige voorbereidingen voor 2022. Deze commissie bestaat uit: Nicole Huijben, Janneke van Dorst, Astrid van Rijswijk, Peter Huijbregts, Peter Dilven, Nick de Bruijn, Daan Vernooij, Jasper Snijders, Pim Poll, Bram Schutte, Simon Snijders, Bas van Dorst, Loek Weterings & Rory Deledda. Samen zullen zij proberen een mooi en passend programma samen te stellen voor alle Dorstenaren, jong en oud.

Het jubileumweekend wordt afgetrapt op donderdag 26 mei 2022. Traditiegetrouw vindt op Hemelvaartsdag dan het Autobedrijf joosen miniveldtoernooi plaats. De overige activiteiten van het jubileumweekend willen wij nog even een verrassing houden. Het programma zal in de periode na de daadwerkelijke oprichtingsdatum van Neerlandia ’31, dus vanaf 23 augustus 2021, bekend worden gemaakt.

Op zondag 22 augustus 2021 willen wij dus graag met zijn allen stilstaan bij de negentigste verjaardag van V.V. Neerlandia ’31. Dit zullen wij die dag doen om 15:00 uur met de onthulling van het nieuwe clublogo op de sportaccommodatie aan de Mispelstraat 4. Aansluitend zal de kantine tot 19:00 uur geopend zijn om samen mooie herinneringen op te halen. Wij nodigen dan ook iedereen uit om samen met ons te proosten op het negentigjarig bestaan van onze vereniging en samen het jubileumjaar af te trappen en hopelijk tot ziens op zondag 22 augustus 2021 om 15:00 uur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!