Joosentoernooi

Joosentoernooi

Beste sportvrienden,

De tweede seizoenshelft staat voor de deur. Wij zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen van het Joosentoernooi 2020. Wij doen er alles aan om het toernooi dit jaar nog een groter succes te laten worden van vorig jaar. Daar hebben wij uiteraard jullie deelname voor nodig!
Daarnaast zal er dit seizoen wederom een damestoernooi plaatsvinden. Mocht je teams weten die hierin zijn geïnteresseerd, laat het ons weten!

Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op donderdag 21 mei 2020. Voordeel hiervan is dat de competitie er dan al inmiddels opzit! Het betreft de 17e editie van het toernooi. Wij kunnen jullie daarbij gelijk mededelen dat Mark van Overveld en Roelof Luinge hun komst wederom hebben toegezegd.

Het belooft net zoals voorgaande jaren weer een gezellig evenement te worden met voetbal, zon, drank en muziek. Wat wil je nog meer!? Inmiddels zijn wij ook al druk bezig om verschillende artiesten vast te leggen.

Graag zien wij jullie 21 mei terug op ons gezellige sportcomplex in Dorst! Wij zien jullie aanmelding dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet

Groeten en tot dan!

De organisatie!

Rik Donkers, Nick de Bruijn, Gijs Jansen, Thijs Huijben en Jorrit Klijs

Facebook Joosentoernooi


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!