Bedrijventoernooi - NEERLANDIA

Bedrijventoernooi

Bedrijventoernooi

Doelstelling Bedrijventoernooi

De sponsorcommissie van v.v. Neerlandia’31 wil het partnership met haar (potentiële) sponsoren opbouwen en versterken op een informele en sportieve manier.

De doelstelling van de vereniging is “het bevorderen van de voetbalsport”. Dat nemen we dan meteen mee, wanneer we jaarlijks het bedrijven-voetbaltoernooi organiseren voor het personeel van de sponsoren. En met het beschikbaar stellen van de accommodatie opent v.v. Neerlandia’31 haar deuren om persoonlijk in contact te komen met haar sponsoren en de onderlinge band te versterken.

Opzet van het toernooi

Voor het toernooi worden jaarlijks alle bestaande sponsoren uitgenodigd en deelnemende bedrijven van voorgaande edities. Ook onze leveranciers en bedrijven uit Dorst en omgeving, die we als potentiële sponsoren zien, worden actief benaderd.

Om het toernooi zo laagdrempelig mogelijk te houden, hanteren wij de formule van een miniveldtoernooi, waarbij aangepaste regels gelden en ook niet-voetballers veilig kunnen deelnemen.

Er wordt gespeeld met teams van minimaal 5 veldspelers en een doelman.

Indien de groep groter is dan 6 personen kan er doorlopend gewisseld worden. Het is ook mogelijk met meerdere teams per bedrijf deel te nemen, of samen met een ander bedrijf een team te vormen.

Het wedstrijdreglement is beschikbaar via de website. Het wedstrijdschema wordt op de toernooidag gedeeld met alle deelnemers. De wedstrijden worden geleid door clubscheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat zal de wedstrijden aankondigen en centraal laten starten en eindigen.

Het toernooi wordt gespeeld op een vrijdagavond. We bieden de teams de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi deel te nemen aan een buffet. Dit wordt aangeboden tussen 17.00u en 18.00u. Het toernooi zal plaatsvinden vanaf 18.30 tot ca. 22.00u.

Naast de sportiviteitsprijs wordt sportief gestreden om de Wim van Gool Wisseltrofee. Deze is vernoemd naar ons erelid, die decennialang contacten heeft gelegd en onderhouden met vele sponsoren uit Dorst en omgeving.

Kosten van deelname aan het toernooi

Voor bestaande meerjarige sponsoren is deelname aan het toernooi gratis. Voor potentiële sponsoren vragen we per team €100,- inschrijfgeld. Dit wordt verrekend indien binnen een jaar een meerjarig sponsorcontract wordt aangegaan met de vereniging. Voor het gebruik van het buffet wordt per persoon een bijdrage gevraagd, welke vooraf voldaan moet worden. Aanmelding voor het buffet komen wij bij u op terug na aanmelding voor het toernooi. Het is daarnaast mogelijk om vooraf consumptiebonnen aan te kopen voor de deelnemers.


Zie ook onze Facebookpagina: Bedrijventoernooi v.v. Neerlandia'31

Uw deelname wordt als definitief geregistreerd, zodra de betalingen voor inschrijving en eventuele bestellingen binnen zijn

Inschrijfformulier Bedrijventoernooi 08-09-2023

Dit formulier blijft nog geldig tot zaterdag, 02 september 2023
Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
Telefoonnummer (liefst mobiel)
Met hoeveel teams zal het bedrijf aanwezig zijn?
Heeft het bedrijf een eigen tenue?
Vervolg op: JA, kleur staat bij volgend antwoord

Het inschrijfgeld bedraagt €100,- per team. Voor de bedrijven, welke horen bij de vaste sponsors van V.V.Neerlandia'31, geldt geen inschrijfgeld.

Het is mogelijk om munten te bestellen a €2,50 per stuk. (geen=0)

Factuur gegevens.

Bij idem als eerder ingevuld, kunt u de factuur invulvelden leeg laten.
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij dit graag van u.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!